Wat kost homeopathie?

Er zijn twee soorten kosten; de kosten voor de behandeling en de kosten voor het homeopathische medicijn. Beide kosten rekent u bij mij af, waarna u een factuur van uw behandeling meekrijgt.

Wat betreft de klassiek homeopathische medicatie, die krijgt u bij mij direct mee naar huis, u hoeft dus niet bij de apotheek langs.

Mijn tarieven

Hieronder vindt u een overzicht van mijn tarieven. Hierbij wordt onderscheid gemaakt tussen een eerste consult en vervolgconsulten. Bij een eerste consult stel ik u een aantal vragen om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen van uw klachten, van uw karakter en andere zaken.

– Eerste consult (60-90 minuten): €85,-
– Tweede of volgende consult 30-45 minuten): €60,-
– Meerprijs voor een huisbezoek (binnen Harderwijk): €20,-
– Telefonisch consult voor acute klachten (5-15 minuten): €20,-
– Homeopathisch medicijn €15,-

Als u een afspraak uiterlijk 24 uur van tevoren annuleert, dan worden er geen kosten in rekening gebracht voor dit consult.

Vergoedingen door uw zorgverzekeraar

Mijn consulten worden over het algemeen niet vergoed door de ziektekostenverzekeraars. Dit komt doordat ik geen nascholingen meer volg. Ik heb mijn studie grotendeels in het buitenland gedaan, onder andere bij professor George Vithoulkas in Griekenland. Hierdoor kan ik in Nederland niet veel meer leren! Dit maakt dat ik niet voldoe aan de eisen van de beroepsvereniging en daardoor niet voor vergoeding in aanmerking kom.

Echter de prijzen voor mijn consulten heb ik om deze reden aangepast. Mijn tarieven zijn beduidend lager dan bij collega homeopaten. Hierdoor wordt een gedeeltelijke vergoeding, die u anders wellicht van uw ziektekostenverzekering zou ontvangen gecompenseerd. Ook maakt u geen extra kosten voor klassiek homeopathische medicatie, die krijgt u bij mij direct mee naar huis voor her geringe bedrag van €15,-

Hebt u verder nog vragen over mijn werkwijze, neem dan gerust contact met mij op.