Kinderen en homeopathie

section-5c8e3a6

Homeopathie is uitermate geschikt voor kinderen omdat zij jong en veerkrachtig zijn. Hun levensenergie is volop aanwezig en daarom reageren ze, over het algemeen snel op de homeopathische behandeling. Kinderen zijn direct en laten hun karaktereigenschappen zien tijdens het consult. Dat helpt mij enorm bij de keuze van het homeopathische geneesmiddel.

Homeopathie kan kinderen helpen bij een groot scala van klachten, zoals darmkrampen bij baby’s, verstopping en andere darmaandoeningen, groeiachterstand, slaapproblemen, steeds terugkerende oorontstekingen en slecht horen, wratten, allergieën, eczeem en andere huidklachten, chronische verkoudheid, luchtweginfecties, voorhoofdsholteontstekingen, aandoeningen ontstaan na inentingen, astma, ziekte van Pfeiffer, acne etc. Ook andere, niet puur lichamelijke klachten zijn te behandelen, zoals: rusteloosheid, gedragsstoornissen, agressie en angsten.

Homeopathie is behandelmethode die de mens in zijn geheel behandeld, dus niet alleen de geïsoleerde klacht. Als het correcte middel dan ook de genezing in gang zet, zal niet alleen de hoofdklacht verbeteren, maar zal uw kind ook rustiger worden en geconcentreerder zijn. Bovendien kan hij/zij dieper gaan slapen.

Homeopathische geneesmiddelen zijn niet schadelijk voor uw kind en niet schadelijk voor het milieu. Ze zijn zeer goedkoop te vervaardigen en worden niet getest op dieren. Homeopathie is daarmee een natuurlijke en een zeer duurzame geneeswijze voor u en uw kind.

//homeopathieharderwijk.nl/wp-content/uploads/2023/12/Kinderhomeopathie.jpg
section-1281eca

De afgelopen jaren heb ik met veel plezier, en behulp van de homeopathie, honderden kinderen kunnen helpen bij tal van aandoeningen.

Klik hier voor mijn interview met Diana Annegarn van het holistische familiehuis: “Met je kind naar de homeopaat”

Wilt u een afspraak maken of een persoonlijke vraag stellen: 06-50697998  co@vantwillert.nl.

section-8b141de