Homeopathie Zwolle

section-7f5f8aa

Bent u op zoek naar homeopathie, naar een klassiek homeopaat in de buurt van Zwolle? Mijn naam is Co van Twillert en mijn praktijk is gevestigd in Harderwijk. Ik heb 25 jaar ervaring in de klassieke homeopathie.

Vele volwassenen alsook ouders met kinderen uit Zwolle hebben mij weten te vinden in mijn praktijk in Ermelo en later in Harderwijk. De reistijd vanuit Zwolle bedraagt ongeveer 25 minuten. U kunt 100% inzet van mij verwachten als het gaat om de gezondheid van u en die van uw kinderen te herstellen.

De klassieke homeopathie is een ruim 200 jaar oude geneeswijze. Het belangrijkste principe van deze unieke methode is dat uw klacht wordt behandeld in combinatie met wie u bent. Het totale plaatje bepaalt de keuze van het geneesmiddel. U zult tijdens het consult dan ook vragen krijgen als: welke factoren beïnvloeden uw klacht, zijn er andere klachten, hoe is uw slaap, uw energie, wat voor karakter hebt u, wat zijn uw voedingsvoorkeuren, uw dromen enzovoort?

Homeopathie Zwolle
section-3ad1236

Het op deze manier gevonden correcte geneesmiddel zorgt voor herstel van lichamelijke gezondheid en tevens voor meer emotioneel stabiliteit, betere slaap en meer energie. Er zijn honderden homeopathische geneesmiddelen. Ze zijn allen van natuurlijke oorsprong en komen uit de drie natuurrijken, het dierlijke- plantaardige- en mineralen rijk.

section-4e1292f

De homeopathie kan bij een groot scala van aandoeningen worden ingezet. Voorbeelden van kinderaandoeningen zijn eczeem, allergieën, astma, oorontstekingen en ziekte van Pfeiffer. Voorbeelden van aandoeningen bij volwassenen; migraine, clusterhoofdpijn, astma en bronchitis, auto-immuunaandoeningen zoals reuma en slaapapneu.

Bij vrouwen kunt u denken aan menstruatie-, overgangsklachten en infertiliteit en bij mannen aan erecties stoornissen. Wat veel mensen zich niet realiseren is dat homeopathie ook uitkomst kan bieden bij mentaal-emotionele aandoeningen, denk hierbij aan depressies, angstneurose en ADHD gerelateerde klachten.

Spreekt het bovenstaande u aan, wilt u op een natuurlijke manier genezen worden en zonder chemische medicijnen door het leven gaan? Misschien is de homeopathie iets voor u? Ook online consultaties zijn mogelijk.

Wilt u een afspraak maken of een persoonlijke vraag stellen: 06-50697998  co@vantwillert.nl.

section-c797826

Lees mijn klantreviews