Homeopaat Barneveld

section-7f5f8aa

Bent u op zoek naar een homeopaat in de buurt van Barneveld. Mijn naam is Co van Twillert. Ik ben klassiek homeopaat. Mijn praktijk is gevestigd in Harderwijk. Ik heb 25 jaar ervaring in de klassieke homeopathie. U kunt langskomen uit Barneveld, of online een afspraak inplannen.

Homeopathie voor elke leeftijd 

Volwassenen alsook ouders met kinderen uit Barneveld weten mij te vinden in mijn praktijk in Harderwijk (voorheen gevestigd in Ermelo). De reistijd vanuit Barneveld bedraagt ongeveer 25 minuten. U kunt 100% inzet van mij verwachten als het gaat om de gezondheid van u en die van uw kinderen te herstellen.

Klassiek homeopaat voor Barneveld 

De klassieke homeopathie is een ruim 200 jaar oude geneeswijze. Het belangrijkste principe van deze unieke methode is dat uw klacht wordt behandeld in combinatie met wie u bent. Het totale plaatje bepaalt de keuze van het geneesmiddel. U zult tijdens het consult dan ook vragen krijgen als: welke factoren beïnvloeden uw klacht, zijn er andere klachten, hoe is uw slaap, uw energie, wat voor karakter hebt u, wat zijn uw voedingsvoorkeuren, uw dromen enz.? 

Homeopaat Barneveld
section-3ad1236

De homeopatische werking 

Het op deze manier gevonden correcte geneesmiddel zorgt voor herstel van lichamelijke gezondheid en tevens voor meer emotioneel stabiliteit, betere slaap en meer energie. Er zijn honderden homeopathische geneesmiddelen. Ze zijn allen van natuurlijke oorsprong en komen uit de drie natuurrijken, het dierlijke- plantaardige- en mineralen rijk. De homeopathie kan bij een groot scala van aandoeningen worden ingezet. Voorbeelden van kinderaandoeningen zijn:

- eczeem
- allergieën
- astma
- oorontstekingen
- ziekte van Pfeiffer

Voorbeelden van aandoeningen bij volwassenen:
- migraine
- clusterhoofdpijn
- astma & bronchitis
- auto-immuunaandoeningen zoals reuma en slaapapneu

Bij vrouwen kunt u denken aan:
- menstruatie- en overgangsklachten en infertiliteit

Bij mannen aan erectie stoornissen.

Wat veel mensen zich niet realiseren is dat homeopathie ook uitkomst kan bieden bij mentaal-emotionele aandoeningen, denk hierbij aan depressies, angstneurose en ADHD gerelateerde klachten.

 

Contact met homeopaat Barneveld

Heeft u last van bovengenoemde klachten, of wellicht een andere klacht en spreekt het bovenstaande u aan?  Wilt u op een natuurlijke manier genezen worden en zonder chemische medicijnen door het leven gaan? Wellicht is de homeopathie iets voor u? Online consultaties zijn mogelijk en vinden steeds meer plaats!

Wilt u als inwoner van Barneveld een afspraak maken of een persoonlijke vraag stellen:

06-50697998        co@vantwillert.nl

section-c797826

Ervaringen van klanten