Wie is Co van Twillert?

Graag wil ik mijzelf aan u voorstellen. Mijn naam is Co van Twillert, ik ben geboren in 1949 en ik woon in Harderwijk. Van jongs af aan had ik al veel interesse in gezondheid en geneeskunde.

Ik vind het bijzonder hoe het zelf herstellend vermogen van ieders lijf werkt. Met behulp van homeopathie help ik uw eigen lichaam om weer op kracht te komen en hiermee uw klachten te verminderen. Homeopathie is voor iedereen geschikt, of u nu lichamelijke of psychische klachten heeft u kunt een afspraak maken. Ik wil u graag laten merken wat klassieke homeopathie kan betekenen voor uw unieke situatie.

Gevolgde opleidingen en ervaring

In 1972 opende ik mijn eerste biologische winkel (toen heette dat nog Reformhuis). Hierna besloot ik, als aanvulling op een natuurlijke leef/voedingswijze, mij meer te verdiepen in de natuurgeneeskunde. Van 1976 tot 1981 heb ik gestudeerd aan de Academie voor Natuurgeneeskunde te Amsterdam, waarna ik mijn eerste praktijk voor Klassieke Homeopathie in Ermelo opende.

Hierna ben ik gestart met mijn tweede studie. Van 1983 tot 1987 heb ik gestudeerd bij George Vithoulkas in Griekenland, één van werelds meest vooraanstaande klassiek homeopaten. Tussen 2000 en 2019 heb ik David Wolfe intensief gevolgd en mij verdiept in Longevity en bioresonantie. In deze periode heb ik ook de webshop voor holistische gezondheid www.morgenisnu.nl opgericht.

Sindsdien heb ik nog een tweede biologische winkel geopend; de Ekoplaza in Harderwijk in 2010. Sinds 2014 bestudeer ik de Indiase klassiek homeopaten Sankaran en het echtpaar Joshi. Ik geniet er nog elke dag van om meer bij te mogen en kúnnen leren.

Interesses

Waar ik veel verschillende ervaringen heb opgedaan, ben ik tot de conclusie gekomen dat ik mij met name wil richten op de klassieke homeopathie. Ik geloof hier met mijn hart en ziel in. Waar achter veel geneeswijzen immers geen filosofie schuilgaat, is dit bij klassieke homeopathie wel het geval. U kunt niet alleen spreken van geneeskunde, maar van geneeskúnst. Klassieke Homeopathie is voor mij de koning onder de geneeskunde. Graag laat ik u met deze unieke geneeswijze kennis maken zodat u, indien dat nog mogelijk is, zonder klachten en zonder chemische medicijnen door het leven kunt gaan. Neem met minder geen genoegen!

Wilt u meer over mij weten? Lees dan het interview in mijn blog.
Gelijk een afspraak maken?

Neemt u dan contact met mij op, zodat wij een eerste consult kunnen inplannen. U kunt op mijn website alvast lezen hoe zo’n eerste consult er aan toe gaat of lezen hoe anderen hun consult hebben ervaren. Wilt u weten op welke manier ik u kan helpen? U kunt altijd met uw vragen bij mij terecht. Schroom dus niet om mij te bellen of te mailen en ervaar “aan den lijve” wat deze unieke geneeswijzen voor u kan doen.  Ik help u graag!