Ervaringen

Een homeopathische behandeling bij Homeopathie Harderwijk pakt zowel geestelijke als lichamelijke klachten aan. De afgelopen jaren heb ik al vele cliënten van hun klachten af mogen helpen. Hieronder lees je een aantal ervaringen of reviews van mensen die bij mij in de praktijk zijn geweest.

UITSTEKEND
11 recensies op
Jan S
Jan S
24/08/2022
Ik had een lijst met klachten waarvan ik niet kon achterhalen waardoor ik die klachten had. Ik kon niet in slaap komen en viel pas in slaap na drie uur. Of, ik viel direct in slaap en om een uur of drie was het afgelopen. Weinig trek in eten, waardoor ik flink ben afgevallen (te veel in te korte tijd). Een algehele onrust, "De muren kwamen op me af", wat me naar buiten joeg en ik weer kon ademen. Ik liep de hele dag maar te boeren..... Toen dit na weken niet uit zichzelf wegging, meldde ik me bij Co, een klassieke homeopaat. Toen de kinderen nog klein waren, zo'n 35 jaar geleden, werden de kinderen naar volle tevredenheid door Co geholpen, dus ik hoopte dat hij mij ook van mijn narigheid af kon helpen. Na een lange vragenlijst te hebben ingevuld en een uitvoerig gesprek over wat ik voelde, wanneer en waar, hoe hevig en wanneer het hevigst, kortom na een nauwkeurige, zorgvuldige inventarisatie van mijn klachten, wist Co wat hem te doen stond. Hij stuurde mij acht pilletjes op, samen met een beschrijving hoe ik die moest innemen. Natuurlijk stond ik er wat argwanend naar te kijken, moeten die nietige pilletjes het nou doen, dacht ik. Maar inderdaad, na een dag of tien merkte ik verbetering van mijn situatie. Om te beginnen begon ik weer trek te krijgen in iets eetbaars en ik sliep beter dan de weken er voor. We zijn nu een paar weken verder en mijn klachten zijn zo goed als verdwenen. De Klassieke Homeopathie wordt vaak met enige reserve, soms met achterdocht bekeken, dat is niet nodig. Met mijn ervaringen toen, met de kinderen en mijn ervaring nu kan ik iedereen geruststellen en zelfs deze natuurlijke geneeswijze aanbevelen boven de Pharmaceuticals van Bayer.
Lees verder
Seho Meho
Seho Meho
25/07/2022
Heel tevreden! Mijn zoontje van 1 jaar heeft geen last meer van zijn oren. Meneer twillert let heel goed op details en werkt nauwkeurig.
Lees verder
Khadija Bouazza
Khadija Bouazza
25/07/2022
Mijn dochter heeft anderhalf jaar lang last gehad van water wratjes. We hebben alles geprobeerd van dure zalfjes druppels en sprays maar tevergeefs. We zijn erg geholpen door dhr van Twillert , 1 consult 1 behandeling en na de eerste week is alles genezen alle pukkeltjes zijn na twee weken definitief verdwenen ! Vriendelijke gastvrij laagdrempelig en heel veel expertise de oplossing voor waterwratjes !
Lees verder
Gert-Jan Kleijer
Gert-Jan Kleijer
13/04/2022
Ik ben bij Co geweest met mijn zoontje van 2 jaar, omdat hij ‘rare’ uitslag had op zijn huidje. Waar de huisarts het wou bestrijden met ‘gekke’ zalfjes, keek Co naar het hele plaatje die, die grondig onderzocht! Na 3 behandelingen en 2 maal een medicijn heeft hij er amper nog last van, en heb ik hem positief zien veranderen!
Lees verder
Autobedrijf Harderwijk
Autobedrijf Harderwijk
04/02/2022
In september 2020 ben ik bij Co van Twillert onder behandeling gegaan. Mijn klachten waren: moeheid, depressies en clusterhoofdpijn. De clusterhoofdpijnen waren zo erg dat ik injecties nodig had en zuurstof om het leven een beetje dragelijk te maken/houden. De depressies waren zo diep dat ik in zo'n periode het leven helemaal niet meer zag zitten...... Inmiddels gaat het weer goed met mij, de klachten zijn verdwenen, ik sta weer volop in het leven. Dank je wel Co, Hans B uit Harderwijk
Lees verder
Jan Schrijver
Jan Schrijver
20/01/2022
Ik heb een bijzonder goede ervaring met de behandeling van Co van Twillert. voor mij yoyaal onverwacht werd ik geconfronyeerd met een burn out. Ik was tot vrijwel niets meer in staat. Ik kreeg te horen dat het waarschijnlijk een half jaar tot wel een heel jaar zou kunnen duren om weer te herstellen. Co van Twillert heeft mij onderzocht en daarna medicijnen voorgeschreven waardoor ik er wonderwel binnen een enkele weken weer verder kon.
Lees verder
kelly verkerk
kelly verkerk
18/01/2022
Een paar maanden in behandeling geweest bij Co van Twillert. Ik had veel lichamelijke klachten. Maar door de aandacht die Co besteed heeft is het juiste middel voorgeschreven. De meeste klachten zijn verdwenen of is 95% weg. Co bezit een grote kennis en ik kan hem zeker aanbevelen.
Lees verder
mattias hofstede
mattias hofstede
06/01/2022
ik ben bij Co van Twillert geweest in de hoop dat er hij wat kon doen aan een vochtophoping in mijn lies die ik had vanwege een liesbreuk. Na 2 pilletjes onder de tong te hebben laten smelten was het vocht met 2 dagen zo goed als verdwenen. Geweldig!
Lees verder
Mieke van Aken
Mieke van Aken
24/12/2021
Hierbij wil ik graag vermelden over mijn ervaring met de praktijk van Klassieke Homeopathie van Co van Twillert. Ben daar geweest ivm mijn slaap problemen, en na een intake gesprek medicijnen voor geschreven heb gekregen die mij goed hebben geholpen. Co neemt alle tijd en zoekt echt naar het medicijn wat het beste bij je past. Blij dat ik daar ben geweest. Mijn ervaring en die van mijn man zijn heel positief. Groetjes Mieke van Aken.
Lees verder
Willem Gunst Van
Willem Gunst Van
23/12/2021
Co vroeg mij om mijn ervaring op te schrijven. Moest eerst vragen waarvoor ik bij hem kwam. Dat betekende dat ik van mijn klachten geen last meer had. Mijn eerdere contacten met Co waren voor mijn dochter, toen vier of vijf jaar, die niet kon slapen. Zij kreeg een paar minipilletjes en het probleem verdween. Hetzelfde probleem had mijn stiefdochter, ook zij kreeg een paar van die minipilletjes, wel inhoudelijk anders, ook haar probleem verdween.
Lees verder