Client ervaringen

Koemelkallergie
Tijdens het nuttigen van een kop koffie en gebakje in een winkel had een mevrouw ons gesprek met een kennis meegekregen, over koemelk allergie. Dit gesprek kwam ter sprake omdat onze dochter geen melk verdraagt. Toen de mevrouw wegging sprak ze ons aan dat ze het gesprek gedeeltelijk had meegeluisterd. Dit deed ze omdat haar kleindochter ook koemelk allergie had en vaak daar dus vaak ziek van werd. Ze adviseerde ons om naar Co van Twillert te gaan omdat haar kleindochter daar ook was geweest en om een lang verhaal kort te maken. Haar kleindochter was na 3 behandelingen met kleine pilletjes nagenoeg af van de allergie.
 
Zo gezegd zo gedaan
Bij de eerste afspraak keek en luisterde Co aandachtig naar haar verhaal hoe en wat ze het er allemaal van vindt en welke klachten ze ervan heeft. Naar aanleiding van haar verhaal welke door ons aangevuld werd met nog meer informatie, heeft Co uitgezocht welke soort pilletje precies bij haar en haar klachten zouden helpen.
Dus niet alleen het koemelk allergie maar ook hoe iemand in elkaar steekt is voor Co belangrijk om tot een juiste keuze van het medicijn te komen. Hierna zijn we nog 2 x geweest en telkens luistert en kijkt Co aandachtig naar haar verhaal en mocht ze steeds het gebruik van melkproducten iets opbouwen. Bij de derde afspraak dat ging het eigenlijk zo goed en zonder klachten dat ze nu opbouwend elke keer iets meer mocht gebruiken.
Nu ruim anderhalf jaar later eet en drinkt onze dochter gepast elke week diverse keren producten waar melk in zit.
Ze heeft geen buikpijnen meer en de allergische huiduitslag is verdwenen. We blijven wel altijd matig met het nuttigen van melkproducten ook omdat ze het gewend is en verder geen problemen mee heeft.
Er zijn tegenwoordig aardig wat alternatieven die wellicht beter zijn voor je gezondheid dan melk.
We zijn blij en dankbaar dat onze dochter nu weer gewoon een keer een lekker ijsje of iets dergelijks kan eten dankzij de aandachtige hulp van Co.
Blijde ouders van Esrah.

Doorlopend hongergevoel en overgewicht
Al jaren had ik last van een hongergevoel na het eten. Na het eten had ik nog meer honger dan daarvoor! Het duurde een paar uur voordat ik voelde dat ik gegeten had. Met het gevolg dat mijn gewicht enorm toenam. Diëtisten hadden voor mij niet de oplossing. 
Nadat ik mijn verhaal verteld had aan de heer Van Twillert, kreeg ik eenmalig een paar tabletjes die mij geholpen hebben. Als ik nu eet, voel ik wanneer het genoeg is. Het is een heerlijk gevoel om niet meer elke dag met honger rond te lopen.
Marietje G.

Hoge koorts
Onze zoon was 6 jaar oud. Hij kreeg koorts die steeds hoger werd. De huisarts was al een paar keer geweest en op een gegeven ogenblik werd de situatie steeds heftiger. Hij reageerde niet meer op prikkels van buitenaf, bijvoorbeeld als we hem iets vroegen. Zij ogen draaiden omhoog. De huisarts was bang voor een hersenvliesontsteking en wilde hem laten opnemen. Wij als volgers van natuurlijke levenswijze zagen al voor ons dat hij in het ziekenhuis aan de slangen zou moeten met een antibiotica-infuus en vroegen de huisarts hoe lang we nog de tijd hadden om het aan te zien. Hij zei: tot morgenochtend durf ik het nog wel aan (het was toen 20 uur) maar als de situatie nog verder verslechtert moet je direct bellen.
Dhr. Van Twillert gaf hem Helleboris nigre (de kerstroos) in een homeopathische verdunning. We moesten een paar korreltjes oplossen in een glas water en hem een theelepel van de oplossing geven. Na inname viel hij direct in slaap en sliep de hele nacht door. Zijn ademhaling werd rustiger, zijn wangen minder heet en de volgende ochtend werd hij normaal, zonder koorts wakker. Wij waren verbouwereerd alsmede de huisarts, dat de klassieke homeopathie dit kon bewerkstelligen!
Jacob. T uit Ermelo

Slecht inslapen
30 jaar geleden ging ik met mijn dochtertje van 4 naar Co van Twillert. Mijn dochter sliep slecht, werd vaak huilend wakker zonder echt wakker te zijn. Dit was al lange tijd zo. Na het consult kreeg ik 3 tabletjes mee voor 1 tabletje daags. Het middel “tevenmelk” werkte perfect en direct. Vele jaren later had de dochter van mijn vriendin hetzelfde probleem. Ik heb haar over de ervaringen met van Twillert verteld en zijn toen ook met haar naar van Twillert geweest. Ze kreeg homeopathisch kattemelk. Ook bij haar werkte het middel perfect. Ze is inmiddels 20 jaar en is sinds het innemen van het medicijn niet meer bij een arts geweest.
Willem van G uit Harderwijk

Open been
Ik ben bij Co van Twillert, klassiek homeopaat onder behandeling geweest. Ik had last van een open been, een gapende wond bij mijn enkel van 3 cm doorsnede. Het was een vieze wond die enorm stonk. In de reguliere geneeskunde kwam ik geen stap verder, ik had er zelfs al voor in het ziekenhuis gelegen. Het was een redelijk lang proces met diverse medicijnen waarvan het belangrijkste middel Sulpher (zwavel) was. Doordat Co naar de mens als een geheel kijkt en niet alleen naar de klacht, is mijn probleem uiteindelijk opgelost en heb ik inmiddels a weer jaren een mooi gesloten enkel. Dank aan de klassieke homeopathie!!
Dhr. Renee A uit Harderwijk

Ischias
In 1997 kreeg ik last van ischias. Mijn ervaring was dat dit erg lang kan duren. Voor uitwendige behandeling kreeg ik fysiotherapie. Maar ik dacht om sneller van de klachten af te zijn ga ik naar Co. Met 2 maanden was ik klachtenvrij, wat echt snel is. Hierbij heeft de behandeling van Co zeker geholpen, omdat het lichaam dan ook van binnenuit wordt aangepakt, dus werking van 2 kanten.
Mw. Laura A. uit Harderwijk.

Keelontsteking
Mijn klacht was: keelontsteking met hoge koorts die gepaard ging met enorm transpireren ’s nachts. Het transpireren was ze erg dat ik drie keer met nacht mijn bed moest verschonen. Ik had van de arts al 2 antibioticakuren gehad die weinig effect hadden. Ik raakte door de koorts en het transpireren verzwakt.
Co van Twillert schreef Tuberculinum voor, een preparaat gemaakt van de tuberculose bacil. De eerste nacht na inname moest ik nog 1 keer mijn bed verschonen, de koorts verdween en 3 dagen later ben ik weer gaan werken.
Geweldig!
Laurens van T uit Harderwijk.

Reumatische klachten en verdriet
Mijn verhaal is een apart verhaal; ik was onder behandeling van Dhr. van Twillert i.v.m pijnklachten van mijn li arm. Het eerste medicijn had geen effect. Na een maand ging ik opnieuw en kreeg Natrium muriaticum voorgeschreven, ik herinner mij het nog als de dag van gisteren. Van Twillert gaf dit medicijn, zo legde hij uit omdat ik overmand was door verdriet vanwege het overlijden van mijn zoon. Wat er gebeurde was verbazingwekkend; de pijn verdween maar wat nog opmerkelijker was is dat ik een versnelde verwerking doormaakte van mijn verdriet. Het leven kwam in mij terug, ik kreeg weer energie en ben de kamer van mijn zoon ingegaan en heb die opgeruimd. Een jaar was ik niet in zijn kamer geweest en ineens kon ik het.
Mw. E van J uit Putten